Gyümölcslé gyártás technológiája

100% natúr ivóleveink, tartósítószert, mesterséges színezéket, egyéb adalék-anyagokat nem tartalmaznak!
A termék kiszerelése: 3 és 5 literes ivólé bag-in-box (zsák a dobozban) kiszerelésben.


Az előállítási eljárás rövid leírása:


A fajtánként válogatott, egészséges almát, meggyet, birset, bodzát, szőlőt, szilvát, sárgabarackot és körtét valamint a zöldségeket alaposan megmossuk, daráljuk, préseljük. A nyers préslevet 6-8 órán át ülepítjük, majd a levet 78-82 oC fokon kíméletesen pasztörizáljuk, hogy a lében lévő cukrok ne karamellizálódjanak, a fehérjék ne csapódjanak ki és az értékes ásványi anyagok, vitaminok megmaradjanak, ugyanakkor a veszélyes mikroorganizmusok elpusztuljanak. Ezután ivóleveinket „zsák a dobozban” (bag-in-box) eljárással csomagoljuk. A teletöltött zsákok  lassan, fokozatosan egy nap alatt hűlnek  vissza szobahőmérsékletre. A csomagolási technológiának köszönhetően ivóleveink könnyen és gyorsan cseppmentesen kitölthetők, a csapok a felbontás után is légmentesen zárnak, így az ital hűtés nélkül is minimum 3 hétig fogyasztható.

 

Kitöltés előtt kérjük felrázni a zacskót!

Webáruház készítés